De juiste maat

Een doorpasmodel past nieuw ontworpen kleding van een modemerk. Het belangrijkste om als doorpasmodel te kunnen werken, zijn de afmetingen van jouw lichaam. Alle kleding wordt op jouw lichaam gepast, gemeten, bekeken en beoordeeld. De juiste maten hebben is dus essentieel.

Elk merk is anders

Vaak verschillen modemerken in hun maten. Een M bij de H&M heeft net een andere pasvorm dan een M van de HEMA. Ook wordt kleding vaak in alle maten geproduceerd. Vandaar dat wij altijd alle maten als doorpasmodel kunnen gebruiken.

Een match die past

Een modemerk geeft bij ons aan welke maten zij zoeken en wat voor type doorpasmodel bij hen past. Wij zoeken dan de perfecte match in ons bestand. Zorg er dus voor dat je maten altijd up to date zijn. Als je past bij de vraag van het modemerk, zullen we je uitnodigen voor een casting bij het merk op locatie.

Casting

Een casting bij een modemerk op locatie duurt ongeveer 1 uur. Doorpassen gebeurt altijd van maandag tot en met vrijdag tijdens werkuren. Gemiddeld neemt het doorpassen van een item 20 minuten in beslag. Een opdracht duurt meestal niet langer dan 4 uur. Kinderen kunnen maximaal 2 uur per dag doorpassen. Er worden foto’s gemaakt tijdens het doorpassen. Deze foto’s worden intern bewaard door het modemerk als naslagwerk. Alle gewerkte uren worden vergoed volgens een bruto vergoedingssysteem.

Meld je aan